Nasze Oferty
koryto i cena od 290zł
- 3 x devolay z serem
- 3 x schabowy z pieczarkami + sos czosnkowy
- 3 x filet w ziarnach
- 3 x pieczeń z karczku + sos
- 3 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
- 1 kg ziemniaków opiekanych
- 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)
koryto ii cena od 390 zł
- 4 x golonko z kapustą zasmażaną
- 4 x devolay z serem
- 4 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
- 4 x pieczeń z karczku
- 4 x schabowy z pieczarkami i serem
- 1 kg ziemniaków opiekanych
- 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)
- 4 x devolay z serem
- 4 x rolada ze schabu + sos
- 4 x filet z kurczaka z pieczarkami i ciastem francuskim
- 4 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
- 4 x pieczeń z karczku + sos (200 g)
- 4 x żeberko z kapustą zasmażaną (800 g)
- 1 kg ziemniaków opiekanych
- 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)
koryto iii cena od 450zł
dodatkowe miesa i dodatki
- golonko - 29 zł
- mięsa (1 szt.) - 18 zł
- ziemniaki opiekane (200 g) - 6 zł
- kluski śląskie (12 szt.) - 10 zł
- surówki (200 g) - 7 zł
- kapusta zasmażana (200 g) - 8 zł
koryto firmowe Cena 600 zł
- 3 x devolay z serem
- 3 x schabowy z pieczarkami + sos czosnkowy
- 3 x filet w ziarnach
- 3 x pieczeń z karczku + sos
- 3 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
- 1 kg ziemniaków opiekanych
- 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)
dodatkowe miesa i dodatki
- golonko - 29 zł
- mięsa (1 szt.) - 18 zł
- rolada wołowa (1 szt.) - 22 zł
- ziemniaki opiekane (200 g) - 6 zł
- kluski śląskie (12 szt.) - 10 zł
- surówki (200 g) - 7 zł
- kapusta zasmażana (200 g) - 8 zł
Zamówienia – do 4 dni przed odbiorem, Kaucja zwrotna za koryto - 100 zł
MENU IMPREZOWE220 zł/osobę
OBIAD
- rosół
DRUGIE DANIE (1,5 kawałka na osobę, 3 do wyboru)
- rolada wieprzowa
- kotlet devolay z masłem i serem
- pieczeń z karczku
- filet drobiowy z płatkami migdałów
- kotlet schabowy z serem wędzonym i boczkiem
- filet drobiowy z płatkami migdałów
- kotlet schabowy z pieczarkami i serem
- camembert -vege
- ser panierowany -vege
DODATKI SKROBIOWE
- ziemniaki z koperkiem
SURÓWKI (3 do wyboru)
- kapusta czerwona gotowana
- kapusta biała z koperkiem i ogórkiem
- marchewka z ananasem lub brzoskwinią
- buraczki
- seler na słodko
ZIMNA PŁYTA
- deska serów i wędlin
- tymbalik/galareta wieprzowa (np. 1⁄2 na 1⁄2)
- sałatka jarzynowa, sałatka grecka
- śledzie ze śmietaną/w oleju (np. 1⁄2 na 1⁄2)
- pieczywo
- masło
NAPOJE
- woda – bez limitu
- kawa/herbata – bez limitu
- sok – 1 dzbanek startowy – każdy następny płatny 12 zł
- napoje gazowane, alkohol, soki – dodatkowo płatne według zużycia
KOLACJA
- bogracz
- barszcz z krokietem
MENU IMPREZOWE200 zł/osobę – bez kolacji
OBIAD
- rosół
DRUGIE DANIE (1,5 kawałka na osobę, 3 do wyboru)
- rolada wieprzowa
- kotlet devolay z masłem i serem
- pieczeń z karczku
- filet drobiowy z płatkami migdałów
- kotlet schabowy z serem wędzonym i boczkiem
- filet drobiowy z płatkami migdałów
- kotlet schabowy z pieczarkami i serem
- camembert -vege
- ser panierowany -vege
DODATKI SKROBIOWE
- ziemniaki z koperkiem
SURÓWKI (3 do wyboru)
- kapusta czerwona gotowana
- kapusta biała z koperkiem i ogórkiem
- marchewka z ananasem lub brzoskwinią
- buraczki
- seler na słodko
ZIMNA PŁYTA
- deska serów i wędlin
- tymbalik/galareta wieprzowa (np. 1⁄2 na 1⁄2)
- sałatka jarzynowa, sałatka grecka
- śledzie ze śmietaną/w oleju (np. 1⁄2 na 1⁄2)
- pieczywo
- masło
NAPOJE
- woda – bez limitu
- kawa/herbata – bez limitu
- sok – 1 dzbanek startowy – każdy następny płatny 12 zł
- napoje gazowane, alkohol, soki – dodatkowo płatne według zużycia