Nasze Oferty

koryto i cena od 290zł

  • 3 x devolay z serem
  • 3 x schabowy z pieczarkami + sos czosnkowy
  • 3 x filet w ziarnach
  • 3 x pieczeń z karczku + sos
  • 3 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
  • 1 kg ziemniaków opiekanych
  • 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)

koryto ii cena od 390 zł

  • 4 x golonko z kapustą zasmażaną
  • 4 x devolay z serem
  • 4 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
  • 4 x pieczeń z karczku
  • 4 x schabowy z pieczarkami i serem
  • 1 kg ziemniaków opiekanych
  • 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)

    koryto iii cena od 450zł

  • 4 x devolay z serem
  • 4 x rolada ze schabu + sos
  • 4 x filet z kurczaka z pieczarkami i ciastem francuskim
  • 4 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
  • 4 x pieczeń z karczku + sos (200 g)
  • 4 x żeberko z kapustą zasmażaną (800 g)
  • 1 kg ziemniaków opiekanych
  • 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)

dodatkowe miesa i dodatki

  • golonko - 29 zł
  • mięsa (1 szt.) - 18 zł
  • ziemniaki opiekane (200 g) - 6 zł
  • kluski śląskie (12 szt.) - 10 zł
  • surówki (200 g) - 7 zł
  • kapusta zasmażana (200 g) - 8 zł

koryto firmowe Cena 600 zł

  • 3 x devolay z serem
  • 3 x schabowy z pieczarkami + sos czosnkowy
  • 3 x filet w ziarnach
  • 3 x pieczeń z karczku + sos
  • 3 x schabowy „góralski” z serem wędzonym i boczkiem
  • 1 kg ziemniaków opiekanych
  • 1 kg kapusta czerwona gotowana lub kapusta biała na zielono (lub 1⁄2 na 1⁄2)

dodatkowe miesa i dodatki

  • golonko - 29 zł
  • mięsa (1 szt.) - 18 zł
  • rolada wołowa (1 szt.) - 22 zł
  • ziemniaki opiekane (200 g) - 6 zł
  • kluski śląskie (12 szt.) - 10 zł
  • surówki (200 g) - 7 zł
  • kapusta zasmażana (200 g) - 8 zł
Zamówienia – do 4 dni przed odbiorem, Kaucja zwrotna za koryto - 100 zł

MENU IMPREZOWE220 zł/osobę

OBIAD

  • rosół

DRUGIE DANIE (1,5 kawałka na osobę, 3 do wyboru)

  • rolada wieprzowa
  • kotlet devolay z masłem i serem
  • pieczeń z karczku
  • filet drobiowy z płatkami migdałów
  • kotlet schabowy z serem wędzonym i boczkiem
  • filet drobiowy z płatkami migdałów
  • kotlet schabowy z pieczarkami i serem
  • camembert -vege
  • ser panierowany -vege

DODATKI SKROBIOWE

  • ziemniaki z koperkiem

SURÓWKI (3 do wyboru)

  • kapusta czerwona gotowana
  • kapusta biała z koperkiem i ogórkiem
  • marchewka z ananasem lub brzoskwinią
  • buraczki
  • seler na słodko

ZIMNA PŁYTA

  • deska serów i wędlin
  • tymbalik/galareta wieprzowa (np. 1⁄2 na 1⁄2)
  • sałatka jarzynowa, sałatka grecka
  • śledzie ze śmietaną/w oleju (np. 1⁄2 na 1⁄2)
  • pieczywo
  • masło

NAPOJE

  • woda – bez limitu
  • kawa/herbata – bez limitu
  • sok – 1 dzbanek startowy – każdy następny płatny 12 zł
  • napoje gazowane, alkohol, soki – dodatkowo płatne według zużycia

KOLACJA

  • bogracz
  • barszcz z krokietem

MENU IMPREZOWE200 zł/osobę – bez kolacji

OBIAD

  • rosół

DRUGIE DANIE (1,5 kawałka na osobę, 3 do wyboru)

  • rolada wieprzowa
  • kotlet devolay z masłem i serem
  • pieczeń z karczku
  • filet drobiowy z płatkami migdałów
  • kotlet schabowy z serem wędzonym i boczkiem
  • filet drobiowy z płatkami migdałów
  • kotlet schabowy z pieczarkami i serem
  • camembert -vege
  • ser panierowany -vege

DODATKI SKROBIOWE

  • ziemniaki z koperkiem

SURÓWKI (3 do wyboru)

  • kapusta czerwona gotowana
  • kapusta biała z koperkiem i ogórkiem
  • marchewka z ananasem lub brzoskwinią
  • buraczki
  • seler na słodko

ZIMNA PŁYTA

  • deska serów i wędlin
  • tymbalik/galareta wieprzowa (np. 1⁄2 na 1⁄2)
  • sałatka jarzynowa, sałatka grecka
  • śledzie ze śmietaną/w oleju (np. 1⁄2 na 1⁄2)
  • pieczywo
  • masło

NAPOJE

  • woda – bez limitu
  • kawa/herbata – bez limitu
  • sok – 1 dzbanek startowy – każdy następny płatny 12 zł
  • napoje gazowane, alkohol, soki – dodatkowo płatne według zużycia